Des de fa més o menys un any, Ca la Glòria fou el primer establiment en vendre llet d’euga congelada als Hostalets de Balenyà. Tot i no ser un producte gaire conegut per el públic en general, cada dia són més els que s’interessen per aquest tipus de llet.

La llet d’euga conté una gran quantitat i varietat de vitamines, minerals, omega 3, omega 6, enzims i aminoàcids que la converteixen en un element molt recomanable per tractar malalties diverses. Es tracta d’un aliment natural que actua sobre el nostre organisme ajudant-nos a millorar-ne el seu funcionament.

Dosis recomanades

Es recomana començar amb una quantitat de 2 grams en pols (l’equivalent a 20 mil·lilitres de llet congelada) tot i que se’n poden augmentar les dosis en cas de necessitat. Per dosis de manteniment general, es recomana prendre’n de 1 gram a 500 mil·ligrams diaris. No hi ha cap contradicció en prendre la llet de forma continuada, ans al contrari, és un aliment molt saludable. Es pot consumir com un aliment habitual i no fan falta pauses ni períodes de repòs.

Si voleu descobrir totes les propietats de la llet d’euga eQuaid, podeu visitar la pàgina web de equillet a equaid.com